Saya Dedahkan Secret Bisnes Baju  JENAMA SENDIRI

Saya Hasilkan RM5ANGKA Sebulan

Saya Tunjuk & Coach Anda Secara Step by Step Teknik & Strategi Yang Saya Buat Dalam Bisnes Baju

Screenshot 2019-02-11 13.41.30

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Nama saya Nuur Halimatus Sa’adiah Masrukhin, seorang usahawan online sejak tahun 2014 lagi. Dengan minat yang mendalam dunia bisnes, saya menubuhkan beberapa bisnes yang meliputi produk dan servis. Kepakaran saya adalah dalam bidang keusahaawan, pengurusan kewangan Islam Individu & keluarga, bidang Internet Marketing, Content Digital, dengan pengalaman lebih 6 tahun sejak dari 2014.

Saya merupakan founder kepada EL HALEEMA EXCLUSIVE yang saya tubuhkan sejak tahun 2016 dengan menjual pelbagai Baju Batik Wanita dan Lelaki secara online sahaja (tanpa kedai) dan memperolehi jualan 5 angka sebulan.

Dengan pengalaman yang ada dalam bisnes produk baju ini kini saya ingin berkongsi tips, teknik, strategi, dan rahsia dalam bisnes baju kepada anda!

Semoga bermanfaat.

 

Nuur Halimatus Sa’adiah Masrukhin

Founder El Haleema Exclusive

 

RAYA DAH DEKAT, MASYUK BUAT BISNES JUAL BAJU!

Masa kini, ramai kalangan orang perempuan terutama surirumah memang pandai berniaga dan tak terkecuali juga yang bekerja makan gaji terlibat secara sambilan untuk berniaga. Ada sahaja idea bisnes dari rumah yang diketengahkan oleh golongan ini. Salah satu cara nak buat duit ialah dengan berniaga baju termasuklah baju kurung, blouse, jubah, dan macam-macam lagi.  

Tak dinafikan, ramai golongan surirumah yang berjaya dalam perniagaan ini, malah boleh berdikari tak perlu membebankan suami untuk beli langsir baru, sofa baru, gelang emas baru … dan macam-macam lagilah yang baru. Suami pula memang senyum lebarlah sebab tak perlu nak pecah kepala fikir bagaimana nak kumpul modal untuk dapatkan segala kehendak yang baru-baru si isteri. Baguskan? Isteri dapat bantu suami cari nafkah untuk memenuhi kehendak . 

Namun, ramai juga yang masih tidak tahu cara nak mulakan bisnes jual baju ini. Ada tu memang ada modal berniaga, tetapi masih ragu-ragu nak buat bisnes baju, walhal bisnes ini merupakan antara bisnes yang sentiasa mendapat permintaan tinggi lebih-lebih lagi nak dekat musim raya ni!!. Yelah, bukan semua orang pandai jahit baju sendiri, ye tak?  

Cuba tengok carian di Google ni, raya dah dekat jadi ramai orang dah mula mencari baju raya! wow! ini adalah peluang keemasan untuk anda mulakan langkah buat bisnes baju! Anda boleh buat untung lipat kali ganda bila tiba musim perayaan atau kenduri kendara ini! Ini peluang emas, jadi rebut jika ada kesempatan.

BISNES BOLEH DARI RUMAH, TAK PERLU KEDAI PUN!

Zaman sekarang, pembeli yang biasanya cari penjual. Tidak seperti dulu. Kadar pembeli ‘shopping sakan’ cukup tinggi sekarang. Anda hanya perlu tahu cara untuk pasarkan produk anda! Lagi best, anda tak perlu ada kedai pun nak mulakan bisnes baju ni. Cukup anda mulakan dari rumah dan dengan modal yang minimum. Zero modal pun boleh anda bermula.  

Bisnes baju (ex: baju kurung, jubah, blouse) ni tiada harga siling! Kita boleh jual berapa sahaja harga asalkan pembeli sanggup membayar!Contohnya ramai orang jual baju kurung, boleh ke baju kurung saya laku? Ramai ke? Mana lebih ramai, orang yang pakai baju kurung atau yang jual baju kurung? Peningkatan terhadap baju kurung meningkat setiap tahun. Bila tiba bulan puasa, permintaan mendadak sehingga 10 ke 20 kali ganda. Anda tidak perlu risau, biasanya baju kurung memang laris. Maklumlah, bila bekerja ada sesetengahnya terpaksa pakai baju kurung, bila tiba musim kenduri, kena juga pakai baju kurung. Bila raya wajib ada baju kurung sampai 7 pasang! Memang meletuplah kalau buat bisnes baju lebih-lebih lagi kurung raya. 

Jadi bagaimana? Kalau anda ada keinginan untuk melakukan bisnes ini, maka panduan berniaga baju kurung ini adalah untuk anda. Anda perlu ada ilmu supaya nampak andalah pakar dalam bisnes baju kurung. Bila segala hal mengenai bisnes ini anda tahu, maka sangat mudahlah untuk anda meyakinkan bakal pembeli. Bila pembeli yakin, maka dengan sendirinya .. mereka akan jadi wakil atau agen pemasaran anda.

Anda Berminat Nak Buat Bisnes Baju? Tapi ragu-ragu sebab tiada panduan?

NAH, NI DIA PANDUAN LENGKAP BISNES BAJU

Saya suka nak kongsikan bahawa terdapat satu panduan lengkap untuk memulakan perniagaan baju ini. Panduan ini akan ajar dari A-Z cara nak mulakan bisnes ini dan merungkai beberapa persoalan penting di bawah ini. Bagaimana nak mula? dari mana nak dapatkan supplier, bagaimana nak jual samada secara online atau offline, siapa yang perlu jadi sasaran pelanggan, berapa harga nak letak? macam mana nak ambil gambar yang menarik? macam mana nak buat ayat iklan? dan macam-macam lagilah.   

Panduan ini memberitahu secara langkah demi langkah untuk bermula. Paling bagus, ianya semudah 1, 2 dan 3. Hanya beberapa langkah untuk anda mulakan bisnes baju kurung dan jana pendapatan sehingga empat – lima angka sebulan! Bila kita nak buat bisnes ni, memang ada banyak juga benda yang perlu kita tahu. Namun begitu, berita baiknya… Dalam sibuk-sibuk menjual baju ini. Saya dan team telah meluangkan masa lebih kurang sebulan, untuk menuliskan segala rahsia dan juga pengalaman saya sepenjang berkecimpung di dalam bisnes baju ini!Alhamdulillah.. Lepas curi-curi masa sedikit selama lebih sebulan… maka, akhirnya….. Terhasillah EBOOK RAHSIA BISNES BAJU ni

 

Apa Yang Terkandung Dalam Ebook Ini? 

Baiklah! Untuk memberikan anda gambaran yang lebih jelas… saya terangkan apa yang terdapat pada setiap modul di dalam ebook ini!

 

MODUL #1 : MULA BERBISNES!

 

åLangkah pertama dalam membina empayar perniagaan anda ialah dengan menentukan jenis perniagaan yang anda mahu ceburi.

åDi dalam buku ini, terdapat beberapa persoalan yang perlu

anda tanya pada diri anda sendiri untuk memastikan anda betul-betul bersedia untuk menyahut cabaran menjadi bos anda sendiri.

åUntuk perniagaan pertama anda, sangat baik sekiranya anda fokus pada sesebuah produk atau perkhidmatan dahulu. Selepas sudah mendapat momentum, anda boleh fikirkan apa yang anda mahu lakukan.

 
 
 

MODUL #2 : BRANDING

 

 

åBRAND. First Impression untuk perniagaan anda. Brand merangkumi nama, logo dan nilai (value) yang anda ingin bawa dan kaitkan dalam perniagaan anda. Jadi ambil masa untuk fikirkan tentang misi dan visi perniagaan anda.

åDi dalam modul ini, kami simpulkan langkah-langkah yang perlu di ambil dalam membina brand anda. Termaksuklah konsep, nama, logo, design dan bermacam lagi.

 

 

MODUL #3 : KENALI PELANGGAN ANDA

 

 

√•Pelanggan, aset anda yang paling penting. Di sini anda perlu pastikan siapa sebenarnya yang akan beli produk anda. Buat kajian tentang minat, hobi, value, tempat tinggal, tangga gaji, ciri-ciri atau apa sahaja terhadap target pelanggan anda.

åDengan adanya kajian, anda boleh dapatkan pelanggan yang betul dan tepat. Anda tidak perlu bazirkan masa dan wang. Ia akan membantu anda ketika membuat copywriting dan facebook ads kerana anda sudah mempunyai target yang jelas.

 
 
 

 

MODUL #4 : LIST SUPPLIERS

 

åNak cari pembekal kalau anda tidak tahu nak mula dari mana pasti pening.Dalam modul ni, kami kongsikan pada anda di mana kami cari pembekal kami. Bagaimana kami berurusan dengan mereka dan bina hubungan yang baik.

åStok yang mereka bekalkan juga berkualiti tinggi dan anda sendiri boleh menetapkan harga jualan .Satu perkara yang anda perlu pertimbangkan. Dalam perniagaan khususnya berniaga baju/pakaian, anda tidak boleh bergantung hanya pada satu pembekal sahaja. Anda sekurang-kurangnya memerlukan 2 atau 3 pembekal untuk memastikan kelancaran stok sentiasa ada.

 
 

MODUL #5 : KIRA-KIRA 'COSTING'

 

åUntuk memastikan setiap jualan yang anda buat dapat cover kos yang terlibat, kami senaraikan pada anda kos-kos yang mungkin anda tidak terfikir ketika menetapkan harga untuk produk atau perkhidmatan anda.

åBerapa keuntungan bersih setiap jualan? Panduan yang disediakan ini tidak boleh jamin berapa untung bersih yang bakal dapat. Tapi anda boleh kira-kira awal dan rancang jualan baju Рcuba anda lihat contoh ini РAnda jual sehelai baju kurung batik yang berharga RM169, anda untung sekitar RM70 РRM80. Jadi jika anda jual 100 helai baju kurung yang sama, pendapatan anda boleh cecah sehingga RM7000 hingga RM8000 setiap bulan! Tolak dengan kos, anda boleh bayangkan keuntungan bersih yang anda dapat! woww

 

MODUL #6 : STRATEGI LETAK HARGA

 

 

åHarga ialah faktor yang amat penting dalam menentukan pelanggan beli atau tidak produk anda. Anda tidak boleh sewenang-wenangnya letak harga sesuka hati, banyak faktor yang pelu ditimbang dalam proses meletak harga.

√•Di dalam modul ini kami akan bantu anda dalam proses tersebut dan kami bongkarkan teknik untuk meletakkan harga supaya lebih ‘catchy’ dan buat pelanggan anda tertarik.

 

MODUL #7 : SKRIP COPYWRITING & CLOSE SALE

 

 

åAnda mungkin akan fikir, buat ayat copywriting leceh sebab nak tangkap perhatian pembeli tu susah. Tapi jika anda gunakan 3 point utama yang akan kami kongsikan dalam buku ini, persepsi anda inshAllah akan berubah!

åSelain itu, dalam modul ini juga kami kongsikan beberapa contoh copywriting dan teknik close sales yang kami sendiri gunakan yang telah terbukti mendapat banyak respons. Mana tahu anda boleh dapat inspirasi dari contoh yang kami berikan dan anda boleh gunakan terus.

 

MODUL #8 : FACEBOOK , INSTAGRAM & MARKETING OFFLINE

 

 

 

åDua platform utama yang boleh gunakan ketika baru mula menubuhkan bisnes ini. Di sini lubuk buat duit. Yang penting anda tahu bagaimana harus bermula untuk memaksimukan keuntungan anda melalui marketing masa kini dan gunakan kedua platform ini ke tahap maksima.

MODUL #9 : PHOTOSHOOT

 

 

 

√•Gambar memainkan peranan untuk menarik pembeli beli baju keluaran brand anda. Di sini kami kongsikan beberapa jenis photoshoot yang digunakan bersesuai mengikut bajet anda. Jika anda tiada bajet pun tidak mengapa, sebab di dalam modul ini kami bongkarkan juga photoshoot ‘zero’ cost.

 
 
 

MODUL #10 : TOOLS PERCUMA EDIT GAMBAR & POSTER

 

 

 

åTerdapat pelbagai tools dan software yang anda boleh gunakan dengan mudah dan percuma untuk edit gambar / poster / video. Di dalam modul ini saya kongsikan software yang saya sendiri gunakan untuk kemudahan dalam perniagaan. Ianya free! anda boleh edit sendiri di henpon anda. Cepat & mudah!

 
 

MODUL #11 : POSTAGE MUDAH & MURAH

 

 

åMalas memikirkan perjalanan yang perlu anda tempuhi untuk menghantar parcel pelanggan anda. Usah risau lagi kerana kami kongsikan pada anda platform penghantaran yang kami sendiri guna. Ianya mudah dan murah dan yang paling penting sekali, anda tidak perlu ke kaunter perkhidmatan kurier untuk mendapatkan bungkusan anda dihantar kepada pelanggan. Pihak pos akan ambil parcel dari tempat anda.

 

MODUL # 12 : CASE STUDY JANA RM5 ANGKA SEBULAN TANPA KEDAI

 

 

 

åDalam ebook ini pula! Saya tunjukkan secara real, step by step bagaimana saya menyusun strategi untuk mendapatkan jualan dan keuntungan besar menjual baju. Proses-proses dari awal hingga pengeposan saya kongsikan dalam modul ini. Ianya mudah untuk anda! Tak perlu pening-pening lagi flow bisnes baju ni.

 

Sekejap..ada lagi!

Kami berikan BONUS lagi kepada anda!!woww

 

 

 

åUsah risau, di sini saya sertakan sekali CHECKLIST yang perlu anda check untuk memulakan bisnes baju ni. Ianya memudahkan anda, anda tidak perlu pening-pening kepala cari satu persatu apa yang perlu anda sediakan. Dalam modul ini, ianya tersedia untuk anda!

 

BONUS #1: CHECKLIST

 

åKadang-kadang sales hanya berlaku apabila musimnya dah datang. Contohnya musim raya yang berlangsung untuk satu bulan. Untuk 11 bulan lagi, sales merudum. Jadi untuk merancakkan sales, kami kongsikan pada anda perayaan atau sambutan yang boleh anda lakukan promosi untuk menaikkan jualan sepanjang tahun.

åDengan adanya ebook bonus ini, dapat memberi gambaran kepada anda untuk mempromosikan baju anda setiap kali ada perayaan/hari bapa atau hari ibu/ hari gaji dan sebagainya. Disini juga saya telah menyediakan contoh untuk anda rujuk bagaimana untuk copywriting dan bagi ayat yang boleh buat customer closed deal.

 

BONUS #2 : TARIKH-TARIKH PENTING UNTUK PROMOSI

 

 

åSememangnya sedikit sebanyak, group di Facebook sangatlah membantu bagi peniaga yang baru nak memulakan perniagaan kerana dari sini orang mengenali anda. Dengan menggunakan senarai facebook Group telah saya senaraikan ini, amatlah mudah untuk anda bertapak secara online ataupun offline.

åJadi, dalam ebook bonus kedua ini, saya kongsikan senarai Facebook Group yang memiliki 100ribu rakan keatas di dalamnya bagi memudahkan untuk anda menjual baju anda.

BONUS #3 : SENARAI FACEBOOK GROUPS

Wow! Bestnya!Macamana Saya Boleh Dapatkan EBOOK Ini Beserta Kesemua Bonus POWER Ini?

Ok, kalau ikutkan nilai full coaching bisnes baju jenama ni pada harga di luar sana…

RM1000-RM2000!

Tetapi kini, saya berikan anda peluang yang sama untuk ketahui dan pelajari teknik & strategi yang cuma pada

HARGA ASAL RM299

Harga untuk :

Harga untuk 10 Testing

RM69  DAH SOLD OUT!

dan

Harga untuk 10 Terawal

EarlyBird RM79 JUGA DAH SOLD OUT!

TAPI..

SEKARANG

HARGA TAHUN BARU 

RM89

jimat RM210

TAPI!

==================

PROMOSI SEMPENA

PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN :

RM89

RM49 SAHAJA!

RM49 SAHAJA!

RM49 SAHAJA!

Jimat hampir 50%

BERTINDAK SEKARANG DAN ANDA BOLEH BANTU DIRI ANDA, BISNES DAN RAMAI ORANG DI LUAR SANA SEKARANG!
dan ianya juga terhad kepada 100 terpantas hari ini tetapi jika anda terlewat lagi harga ini SOLD OUT  
dan akan dinaikkan lagi kepada RM89.00 atau kembali harga asal RM299

.

.

Saya tak kisah kalau anda tak grab sekarang..
Tapi saya nak minta maaf awal-awal sekiranya Harga RM49 sold out 
ianya untuk anda di rumah boleh baca berulang kali! dan susun strategi anda untuk bina bisnes anda.
————————————————————-
Selain itu, untuk menjadikan anda terus boleh buat
………
 
 

Anda tak perlu bimbang! Saya nak Bagi Anda 100% Jaminan Pemulangan Wang!

Disebabkan ini saya langsung tak bimbang pun nak bagi anda jaminan Pemulangan Wang 100% selama 14 hari sekiranya anda dah try teknik & strategi dalam ebook ini dan ianya tak berikan anda sebarang result. RISK FREE – Saya tanggung 100% RISIKO KERUGIAN WANG UNTUK PELABURAN ILMU sebanyak RM89 bagi anda mendapatkan eBook Coaching Rahsia Bisnes Baju ini jika anda buat SEMUA step dan tak jadi apa. 

 

 

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book),ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, link download akan dihantar ke email anda dan anda perlu buka link tersebut untuk download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

 
 

P/s :- Usah ambil masa terlalu lama untuk bertindak! Anggap sahaja pelaburan ilmu sebanyak RM89 ini adalah merupakan titik permulaan untuk anda memulakan perniagaan dan menjana pendapatan dari rumah. Anda tidak perlu membuang masa bertahun-tahun untuk mencuba dan mencari sendiri “rentak” untuk menjalankan bisnes baju ini. Ambil sahaja pengalaman saya yang telah saya ebook kan ini. Ia lebih mudah dan pantas untuk anda bermula.